Sälja

Guldcentralens affärsidé är är att köpa och sälja investeringsguld till privatpersoner och företag. Kvalitet, service och tillgänglighet är självklarheter.

Vi försöker alltid att ge det där lilla extra och krånglar inte till saker i onödan. Det ska vara enkelt och lustfyllt att handla med guld hos Guldcentralen.5 enkla steg när du vill sälja guld:

1. Maila, ring eller använd kontaktformuläret nedan och säg att Ni är intresserad av att sälja guld. Kontaktinformation finnes ovan.
2. Antingen skickar Ni guldet med rekommenderat brev eller vid högre belopp finns möjlighet att använda vår returtjänst, en transportburk med förbetalt porto och försäkrad av oss. Kostnad för vår returtjänst är 150 Sek som dras från beloppet. För mer information kontakta oss via mejl. Fyll i följebrevet nedan samt bifoga kopia på giltig ID handling.
3. Vi prissätter Er ädelmetall samma dag som vi erhållit det. Observera att priset på hemsidan är ett indikationspris, exakt prisuppgift erhålles när vi mottagit metallen.
4. Ni får ett mottagningsbevis på att Ni har en fordran på oss och att pengarna kommer snarast att sättas in på Ert angivna kontonummer.
5. OBS! Inga kontanter.

Följebrev finns att ladda ner ovan.


Intresserad av att sälja? Ring oss på 08-410 515 90 eller fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.